2019. július 21., vasárnap

Póréhagymás, chilis csirkemáj

Ma - mint a salátánál is írtam - póréhagyma napot tartottam, mivel általában bevásárláskor döntöm el, mit is főzök. Most - bár nem azért indultam - póréhagymát vettem, mert az volt szép.



Hozzávalók :

1/2 kg csirkemáj
1 kisebb póréhagyma
3 evőkanál zsír
füstölt chipotle chili (Szilas)

A póréhagymát a zöld részével együtt felkarikáztam. A zsírt egy mélyebb serpenyőben megforrósítottam, rádobtam a hagymát, picit megsóztam és fedő alatt, kis lángon puhára pároltam.
Ekkor feltekertem a lángot és hozzátettem a nagyobbra (1 májat 3-4 darabba) vágott májat. Megszórtam a chilivel és gyakran kevergetve 5-6 perc alatt készre sütöttem. Ekkor megsóztam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése