Hozzávalók :
4 szál jó minőségű, magas hústartalmú virsli
5 dkg krémfehér sajt
2 kovászos uborka
2 dkg vaj
3-4 evőkanál majonéz
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgmUsaHFRrv18vT01T0ZRyqQsMDda-qjDCoh6LfIo61AloM6HD0eaUaIwyahzEORiz8vI96udkbX7oVq-E197utTntIfXJU-rFUZyuOuUrQXKmK62P2yf5JVqldOJtsbKd2n6oLPq7OgTW/s320/IMG_20190503_193116.jpg)
A virslit felkarikáztam és a vajon megsütöttem majd egy tálba tettem hűlni. A krémfehér sajtot felkockáztam, az uborkát felkarikáztam és hozzátettem a kihűlt virslihez majd a majonézzel összekevertem és a hűtőbe tettem. Só nem kellett bele, mert a sajt is meg az uborka is elég sós volt.
Kimentem Puszedlivel egy háztömb körüli körre és mire visszaértem már ehettem is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése